کانون تبلیغاتی

کانون تبلیغاتی

کانون تبلیغاتی

اگر به دنبال طراحی برای محصول ، بسته بندی یا لوگو خود باشید حتما با نام ها و پیش وند های مختلفی قبل از اسم مربوطه در اینترنت مواجه شده اید.(کانون تبلیغاتی)

نام هایی مانند شرکت تبلیغاتی ، کانون تبلیغاتی ، کانون آگهی ، آژانس تبلیغاتی ، آزانس خلاق و…

بسیاری از افراد تفاوت بین این نام ها را نمیدانند و معیار اصلی برای انتخاب شرکت طرف قرار داد در مرحله اول قیمت و در مراحل بعد کیفیت کارها ، سابقه و همچنین میزان همکاری با شرکت ها و کسب و کارهای مختلف است.

کانون تبلیغاتی

در واقع انتخاب نام شرکت تبلیغاتی به موسس شرکت این اجازه را میدهد . بدون داشتن مدارک قابل تامل در حوزه هنر و گرافیک بتواند شرکت تبلیغاتی خود را تاسیس کند. اما نام ” کانون تبلیغاتی ” به این معناست که موسس و مدیر مسئول این واحد در حوزه مرتبط تحصیل کرده باشد یا رزومه قابل قبولی در این حوزه داشته باشد.

کار کرد اصلی کانون تبلیغاتی چیست؟

شرکت(کانون) تبلیغاتی  شرکتی است که به برنامه‌ ریزی ، ساخت و مدیریت تمام ابعاد تبلیغات برای مشتریان خود می‌پردازد. شرکت‌های تبلیغاتی می‌توانند به‌شکل تخصصی در زمینه و شاخه ‌ی خاصی از تبلیغات، مانند تبلیغات تعاملی، فعالیت داشته باشند یا به‌شکلی فراگیر به ارائه‌ی خدمات بپردازند و از تمام ابزارهای تبلیغات مانند وب ‌سایت ، تبلیغات شبکه‌های اجتماعی آنلاین و… بهره ببرند.

خدمات اولیه که کانون های تبلیغاتی در اختیار مشتری قرار میدهند

قبل از هر اقدامی افراد متخصص در کانون تبلیغاتی باید با تجزیه و تحلیل بازار مختص به آن صنف دورنمای قابل تعملی درخصوص آن صنف و نحوه تبلیغات را بیان کنند.

بیشتر بخوانید  طراحی لوگو تاج

مرحله بعد با کنار گذاشتن ایده های مختلف و تعامل با مشتری به اهداف مشخص و واحد باید رسید.

این مرحله با توجه به بوجه شروع به پیاده سازی ایده ها میشویم.

با راهکارهای جدید و ایده های خلاقانه سعی در ایجاد تمایز بین برند مورد نظر با باقی برند ها می شود.

برنامه های رسانه ای مختلف ( استفاده از رسانه های ملی ، نشر در مجلات ، بیلبورد ها ، شبکه های مجازی ، تراکت و…)

وظایف کانون های تبلیغاتی

  1. شناخت بازار
  2. داشتن ایده های خلاقانه و بکر
  3. انجام امور تبلیغات دو بعدی ، سه بعدی و…
  4. هماهنگی برای نحوه انتشار و انعکاس آگهی یا تبلیغت طراحی شده (بیلبورد ها یا پخش از رسانه های مختلف)
  5. مشاوره تخصصی به مشتری قبل از شروع همکاری و همچنین پیمودن مسیر تبلیغات با مشتری و ارائه راهکار های مختلف و مشاوره در این حوزه
  6. ایجاد کمپین های تبلیغاتی و پیشبرد آنها

    نحوه همکاری با شرکت های تبلیغاتی

    معمولا همکاری ها به صورت دیدار و جلسات حضوری یا غیر حضوری شکل میگرد

    قبل از توسعه راههای ارتباطی عمده همکاری ها به صورت قرارهای حضوری بوده است .اما در حال حاضر و با توجه به گسترش ارتباط دیجیتال میتوان با شرکت ها در تمام نقاط دنیا ارتباط موثر و خوبی ایجاد کرد.

    برای مثال در کانون تبلیغاتی گراف از طریق سفارش آنلاین و در فرمی که به صورت تعاملی توسط مشتری انتخاب و پر میشود اعضای تیم با سلیقه مشتری آشنا میشوند . بعد از آن با تحلیل نوع کسب و کار و شرایط بازار و منطقه فعالیت شروع به مشاوره تخصصی داده . بعد از جمع بندی شروع به اجرای اتود های مختلف و تغییر طرح ها برای رسیدن به یک طرح واحد با توجه به نظر مشتری و طراحان می گردد

    این پروسه معمولا از طریق پیام و به صورت آنلاین انجام میشود اما برای افرادی که حساسیت های بالایی دارند یا مجموعه خود را به صورت هیت مدیره اداره میکنند جلساتی با کل اعضا برگزار میشود تا تمامی اعضای داخل جلسه نظرات خود را بیان کنند و به جمع بندی بهتر و قابل قبول تری برسیم

بیشتر بخوانید  اهمیت ریبرندینگ یا بازسازی برند

 

 

افکار خود را به اشتراک گذارید