اینستا گرام

تاریخچه اینستاگرام

موسسین اینستاگرام

اینستاگرام توسط کوین سیستروم ( Kevin Systrom ) و مایک کریگر ( Mike Krieger ) در سال ۲۰۱۰ برای سیستم عامل ios ساخته شد. ورژن اندرویدی آن دو سال بعد در آپریل ۲۰۱۲ عرضه شد. نسخه تحت وب آن در نوامبر ۲۰۱۲ با امکانات کمتر در اختیار کاربران قرار گرفت و سپس در ماه آپریل 2016 برای سیستم عامل ویندوز موبایل نسخه ای را عرضه شد.

اینستاگرام

این اپلیکیشن به کاربران اجازه میدهد که عکس و فیلم های خود را به این سرویس آپلود کنند. کاربران میتوانند این فایل ها را با فیلترهای گوناگون اصلاح کرده و با تگ ها و اطلاعات مکانی آنها را دسته بندی نمایند. این عکس ها میتوانند به صورت عمومی و یا به صورت خصوصی برای برخی از کاربران به نمایش درآید. کاربران میتوانند با استفاده از هشتگ و موقعیت مکانی محتوای دیگر کاربران را جستجو کرده و عکس های دیگران را لایک کنند و با فالو کردن دیگران آنها را به تایم لاین خود اضافه کنند.

این سرویس به کاربران اجازه میداد که محتوای با فرمتی به اندازه یک در یک آپلود کنند اما این محدودیت در سال ۲۰۱۵ کم شد. همچنین این سرویس قابلیت پیام رسانی و پست کردن چندین عکس و فیلم در یک پست را اضافه کرد.

محبوبیت و میزان رشد

این اپلیکیشن بعد از انتشار در سال ۲۰۱۰ خیلی سریع محبوبیت فراوانی را در بین افراد پیدا کرد.

برای پی بردن به نحوه رشد آن در بین کاربران به آمار های توجه فرمایید : یک میلیون کاربر ثبت نامی در عرض دو ماه ، ده میلیون کاربر در یک سال ، ۸۰۰ میلیون کاربر فعال تا سپتامبر ۲۰۱۷ و  یک میلیارد کاربر فعال در ژوئن 2018.

اینستاگرام

در آپریل ۲۰۱۲ فیسبوک این سرویس را به قیمت یک میلیارد دلار خریداری کرد.

تا اکتبر ۲۰۱۵ بیش از ۴۰ میلیارد عکس به این سرویس آپلود شده است.

با اینکه این سرویس توسط مخاطبان تحسین میشود اما توسط منتقدان به جهت ادعاهای سانسور و محتوای غیر اخلاقی که توسط کاربران آپلود شده است مورد سرزنش واقع شده است.

تاریخچه اینستاگرام

اینستاگرام در سانفرانسیسکو زمانی که کوین و مایک روی پروژه عکاسی موبایل بوربن با امکانات وب تمرکز داشتند متولدشد و شروع به رشد کرد.

بیشتر بخوانید  طراحی لوگو حرف f

کلمه اینستاگرام از ترکیب دو کلمه تلگرام و اینستنت کمرا ( instant camera ) یا دوربین فوری ساخته شده است.

در مارس ۲۰۱۵ کوین توانست ۵۰۰ هزار دلار سرمایه جذب کند. اولین عکس در جولای سال ۲۰۱۰ توسط کوین به اینستاگرام آپلود شد و آن عکس سگی در مکزیک بود و در آن از فیلتر x-pro2 استفاده شده بود.

 اکتبر ۲۰۱۰ به صورت رسمی اپلیکیشن اینستاگرام در آپ استور رونمایی شد.

 فوریه ۲۰۱۱ اینستاگرام سرمایه گذاری ۷ میلیون دلاری را جذب کرد.

 آپریل ۲۰۱۲ اینستاگرام برای اندروید منتشر شد که در کمتر یک روز بیشتر از یک میلیون بار دانلود شد.

مارس ۲۰۱۲ روزنامه وال استریت گزارش داد که اینستاگرام سرمایه گذار جدیدی جذب کرده که ارزش آن را به ۵۰۰ میلیون دلار رسانده است. در همان ماه فیسبوک ایستاگرام را به مبلغ یک میلیارد دلار خریداری کرد و برنامه آن مدیریت مستقل اینستاگرام بود.

در نوامبر سال ۲۰۱۲ اینستاگرام نسخه وب خود را عرضه کرد که به تمامی افراد اجازه میداد توسط مرورگر هایشان از اینستاگرام استفاده کننند. نسخه وب دارای محدودیت هایی بود که در سال ۲۰۱۳ نسخه به روز رسانی شده آن برخی از آنها را کنار گذاشت.

در اکتبر ۲۰۱۳ کوین از انتشار اپلیکیشن نسخه ویندوز موبایلی خبر داد و در نوامبر همان سال نسخه بتای آن عرضه و در آپریل سال ۲۰۱۶ آپدیت بزرگ آن از راه رسید.

آپدیت های مهم اینستاگرام

نسخه اندروید دو آپدیت بزرگ را دریافت کرده است:

اولین آپدیت در مارس ۲۰۱۴ اتفاق افتاد : حجl اپلیکیشن نصف شد و با بیشتر دستگاه های موبایل سازگارتر شد.

دومین آپدیت بزرگ آن در آپریل ۲۰۱۷ اتفاق افتاد که نسخه آفلاین آن اضافه شد. در این نسخه فایل هایی که قبلا دانلود شده بودند بدون اتصال اینترنت در اپلیکیشن نمایش داده میشود. کاربران میتوانند عکس های دیگران را لایک کنند یا برای آن کامنت بنویسند ، افراد را آنفالو کنند یا در دایرکت پیام بفرستند که به محض آنلاین شدن تغییرات اعمال میشود.

بیشتر بخوانید  فرآیند طراحی لوگو در شیراز

در مارس ۲۰۱۶ اعلام شد که اینستاگرام الگوریتم های قدیمی خود را تغییر داده و به سمت الگوریتم های جدید پیش میرود. این تغییرات اعتراضات گسترده ای را توسط کاربرانش به همراه داشت. اما اینستاگرام اظهار کرد که امکانات جدید به کاربران کمک میکند که پست های مورد علاقه شان را راحتتر پیدا کنند. با رشد اینستاگرام و بزرگ شدن دایره تعاملات کاربران پیدا کردن پست های خاص سخت میشود و اینستاگرام با این کار میخواهد که هیچ پست مناسب شما از شما دور نماند.

در می ۲۰۱۶ اینستاگرام طراحی خود را تغییر داد و از تم سیاه و سفید برای اپلیکیشن خود استفاده کرد و طرح های آبسترک و آیکون زنگی را اضافه نمود.

امکانات اینستاگرام

این شبکه اجتماعی با قابلیت های بی نظیری که دارد توانسته است میلیون ها کاربر را از سرتاسر جهان جمع آوری کند. از جمله این قابلیت ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

آپلود فایل ، فالو کردن دیگران

کاربران اینستاگرام میتوانند عکس ها و ویدیوهای کوتاه را به اینستاگرام آپلود کنند، کاربران دیگر را فالو کرده و تصاویر را براساس نام مکان جستجو کنند.

دایرکت 

دایرکت برنامه‌ای برای چت‌کردن در اینستاگرام است. می‌توانید فیلترهای خنده‌داری را روی تصاویر دوستانتان گذاشته و آن‌ها را با خودشان به اشتراک بگذارید. به کمک دایرکت می‌توانید تجربه‌ای متفاوت از پیام‌رسانی را در اینستاگرام رقم بزنید.

  • شناسایی آنی مخاطبان؛
  • سرعت خوب در مخابرۀ پیام؛
  • فیلترهای چهرۀ منحصر‌به‌فرد؛
  • و… .

    explore

    در ماه ژوئن 2012، اینستاگرام تب ” Explore ” را معرفی کرد، یک تب در برنامه که عکس های محبوب، عکس های گرفته شده در مکان های نزدیک را نشان میدهد. تب در ژوئن 2015 با تگ ها و مکان ها ترند شده و توانایی جستجو برای مکان ها به روز شد. در آوریل 2016، اینستاگرام بخش فیلمهایی را که دوست دارید ( Videos You Might Like ) را به این تب اضافه کرد و در ماه آگوست کانال ” Events” اضافه شد که حاوی ویدیوهایی از کنسرت ها، بازی های ورزشی و دیگر رویدادهای زنده است و پس از آن در ماه اکتبر Stories  اضافه شد. بعدا این برگه در ماه نوامبر 2016 پس از نمایش Live گسترش یافت. در ماه مه 2017، اینستاگرام یک بار دیگر تب کاوش ( explore ) را برای افزایش محتوای عمومی از مکان های مجاور به روز کرد.

    اینستاگرام

    تلویزیون (IGTV)

  • تلویزیون اینستاگرام برنامه‌ای برای ساخت ویدئوهای طولانی در اینستاگرام است و با تجربۀ همیشگی از ویدئو در اینستاگرام تفاوت دارد. این برنامه طوری ساخته شده که بتوانید صفحۀ موبایلتان را به‌صورت کامل به تماشای ویدئو اختصاص دهید. این ویدئوها محدودیت همیشگی یک دقیقه را ندارند و می‌شود ویدئوهای بیش از یک دقیقه را با آن بارگذاری کرد.

    توجه کنید که حجم محتواهایی که در تلویزیون اینستاگرام منتشر می‌کنید، به‌خاطر ماهیتشان ناخودآگاه زیاد است و باید به فکر فالوئرهایتان هم باشید. مثلاً کاربری به اسم فرشاد در توییتی نوشته: «این تلویزیون اینستاگرام درواقع می‌شه همون یوتیوب دیگه، خیلی چیز‌ خفن و خوبیه و احتمالاً مصرف پهنای باند رو خیلی محسوس افزایش بده در کشور قشنگمون.»

    اینستاگرام

    Story

    در ماه اوت 2016 اینستاگرام  بخش stories را راه اندازی کرد، یک ویژگی که کاربران را قادر میسازد به عکس هایشان ، افکت ها و لایه ها را اضافه کنند و آنها را به شکل داستان روایت کنند. تصاویر ارسال شده به استوری پس از 24 ساعت منقضی میشود.

    در ماه نوامبر، اینستاگرام قابلیت های ویدئویی زنده را به اینستاگرام Stories اضافه کرد که به کاربران اجازه میدهد به صورت زنده ویدیو پخش کنند. این ویدیو بلافاصله پس از پایان از بین میرود.

    آوریل 2017، استیکرها واقعیت افزوده وارد استوری شد.

    اینستاگرام

     ماه مه 2017، اینستاگرام این ویژگی استیکرهای واقعیت افزوده را برای پشتیبانی از فیلترهای چهره گسترش داد و به کاربران اجازه داد تا ویژگی های خاصی را بر روی چهره خود اضافه کنند.

    ماه ژوئیه، اینستاگرام کاربران را قادر به پاسخگویی به محتواهای استوری ها با ارسال عکس ها و فیلم ها با افکت های اینستاگرام مانند فیلترها، برچسب ها و هشتگ ها کرد.

     اواخر ماه اوت سال 2017، استوری ها برای مشاهده در وبسایت در دسترس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید  مزایای استفاده از بروشور

افکار خود را به اشتراک گذارید